Кабмін ввів оплату послуг державних хлібних інспекцій з 2010 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін ввів оплату послуг державних хлібних інспекцій з 2010

Аграрний ринок
379
Кабінет Міністрів увів оплату послуг державних хлібних інспекцій з 1 січня 2010 року.
Про це сказано в постанові Кабміну № 834 від 23 липня.
Цим документом уряд затвердив порядок надання платних послуг державними хлібними інспекціями Криму й областей та використання коштів, що надійшли за їх надання, а також перелік і вартість таких послуг.
Кабмін доручив Міністерству аграрної політики щорічно проводити індексацію вартості послуг інспекцій з урахуванням рівня інфляції на підставі даних Державного комітету статистики.
Відповідно до затвердженого порядку, платні послуги хлібних інспекцій будуть надаватися винятково за письмовим зверненням замовника на підставі відповідного договору.
Зокрема, до платних послуг входить відбір проб зерна й олійних, борошна, круп, комбікормів, побічних продуктів переробки зерна, а також визначення показників їх якості, визначення показників безпеки в зерні та продуктах його переробки.
Також до сфери платних послуг державних хлібних інспекцій входить огляд і оформлення сертифікатів якості зерна й продуктів його переробки при відвантаженні, надходженні й транзиті; затвердження актів зачищення зерна й продуктів його переробки; сертифікація зернових складів; проведення семінарів на замовлення.
Так, вартість послуг із сертифікації зернових складів на відповідність послуг зі зберігання зерна й продуктів його переробки становить для складу ємністю до 10 тис. тонн - 1 500 гривень, до 50 тис. тонн - 2 800 гривень, до 100 тис. тонн - 4 000 гривень, до 150 тис. тонн - 5 200 гривень, понад 150 тис. тонн - 7 000 гривень.
Сертифікація складів проводиться один раз на рік.
Постанова набирає чинності 1 січня 2010 року.
Як повідомляло агентство, Кабінет Міністрів увів оплату послуг державних насіннєвих інспекцій з маркування партій насіння і міжнародної сертифікації насіння.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас