Луценко: Протягом двох тижнів правоохоронці виявили розкрадання 10 млн грн., виділених для стабілізації цін на цукор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко: Протягом двох тижнів правоохоронці виявили розкрадання 10 млн грн., виділених для стабілізації цін на цукор

Аграрний ринок
402
Протягом останніх двох тижнів правоохоронці виявили розкрадання понад 10 млн грн. бюджетних коштів, виділених Аграрному фонду Міністерства аграрної політики для стабілізації цін на цукор, заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.
"У ході перевірки, всього за два тижні, МВС виявило численні факти порушення законодавства, зокрема, розкрадання понад 10 млн грн. бюджетних коштів, виділених Аграрному фонду МінАПК для врегулювання цін на цукор", - сказав міністр на прес-конференції у Вінниці.
Луценко, зокрема, повідомив: у результаті перевірки встановлено, що посадові особи одного приватного підприємства в Рівненській області, змовившись із посадовими особами Рівненської облдержадміністрації, з березня по квітень 2009 року незаконно реалізували через посередників за спекулятивними цінами 3 тис. тонн цукру, що в них зберігався.
На даний момент порушено карну справу за статтею 191 Кримінального кодексу. Слідство триває.
Луценко відзначив: на сьогодні МВС перевіряє всі підприємства, на яких є запаси цукру.
"Ми сподіваємося, що ситуація на ринку буде врегульована, тому що для забезпечення за низькими цінами ажіотажного попиту населення запасів цього продукту достатньо. На жаль, щороку цю ситуацію використовують спекулянти, які сформували стійкі злочинні організації. Наше завдання - їх виявити й притягти до відповідальності", - відзначив міністр.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас