Велика Британія готова зрізати премії банкірам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велика Британія готова зрізати премії банкірам

Казна та Політика
86
Велика Британія готова посилити законодавство щодо компенсацій і премій банкірам, якщо банки і фінансові компанії продовжать хибну практику видачі величезних бонусів своїм співробітникам за операції з надмірним ризиком.
З такою заявою виступив міністр фінансів країни Алістер Дарлінг в інтерв`ю британській пресі, передає SkyNews.
За його словами, він чудово розуміє стурбованість громадськості, яка більше не може спокійно дивитися на величезні зарплати і премії тих, хто поставив під удар економічну стабільність, але продовжує при цьому одержувати винагороду.
Варто зазначити, нагадує РосБізнесКонсалтинг, що у Великій Британії, США, Франції, та й в інших країнах, зростає незадоволення населення величезними бонусами, які одержують банкіри. У багатьох випадках державі довелося організовувати термінові вливання коштів, або й повністю націоналізовувати банки, які через ризиковані операції опинилися на межі колапсу.
Проте це не заважає надалі керівництву таких банків розподіляти мільйони і десятки мільйонів у вигляді премій за роботу своїм співробітникам і членам рад директорів, чия праця принесла самі збитки.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас