Після смерті Майкл Джексон заробив ще 100 млн. дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Після смерті Майкл Джексон заробив ще 100 млн. дол.

Казна та Політика
714
Від дня смерті співака Майкла Джексона минуло всього 48 днів, а його спадщина вже збільшилася на $100 млн. Саме стільки після раптової кончини поп-короля заробили керуючі його майном на продажі прав і різних торговельних контрактах, пише газета The New York Times. Ще $100 млн. керуючі можуть заробити до кінця цього року.
Зараз майно Джексона, згідно з волею співака, перебуває під управлінням його адвоката Джона Бранкі і виконавчого продюсера співака Джона Макклейна. Крім маєтку Джексона в Лос-Анджелесі, особистих речей співака, у майно входить каталог його власних пісень, а також права на деякі пісні групи Beatles.
Керуючі майном Джексона, які повинні до осені цього року розібратися з боргами поп-короля, заробили мільйони на продажі меморіальних монет і деяких особистих речей співака, у тому числі пари знаменитих білих рукавичок співака. Кілька мільйонів доларів було зібрано від колишніх радників Джексона, які тримали його заощадження.
Керуючі прагнуть побудувати посмертну бізнес-імперію Джексона за типом компанії, що управляє майном і правами Елвіса Преслі. Торік майно Преслі принесло $55 млн. виторгу своїм власникам. Бранка впевнений, що імперія Джексона буде набагато більшою.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас