Бюджетне фінансування підготовки до Євро-2012 в 2009р буде здійснюватися через рахунки у Держказначействі і банках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бюджетне фінансування підготовки до Євро-2012 в 2009р буде здійснюватися через рахунки у Держказначействі і банках

Казна та Політика
165
Фінансування виконання державної цільової програми з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року (Євро-2012) за рахунок коштів стабілізаційного фонду держбюджету в 2009 році буде здійснюватися через рахунки в Державному казначействі для держпідприємств і через банківські рахунки для приватних компаній.
Це закріплено постановою Кабінету міністрів (№840) від 29 липня.
Згідно з документом, кошти зі стабфонду держбюджету, залучені від розміщення облігацій внутрішньої державної позики, будуть зараховуватися на спеціальний рахунок у Держказначействі. При цьому розпорядники цих коштів будуть здійснювати розрахунки за виконані роботи і надані послуги в рамках підготовки до Євро-2012 з держпідприємствами шляхом перерахування коштів на створені цими підприємствами рахунки в Держказначействі.
У випадку здійснення розрахунків із приватними компаніями кошти будуть переводитися на рахунки цих компаній у банках. При цьому Національному банку України рекомендовано врегулювати питання відкриття таких рахунків в банках.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас