Естонська "Експерт-Капітал" має намір до кінця серпня 2009р завершити угоду з продажу мережі гіпермаркетів "О'КЕЙ" в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Естонська "Експерт-Капітал" має намір до кінця серпня 2009р завершити угоду з продажу мережі гіпермаркетів "О'КЕЙ" в Україні

Фондовий ринок
614
Естонська "Експерт-Капітал", що володіє в Україні мережею гіпермаркетів "О'КЕЙ", має намір до кінця серпня поточного року завершити угоду із продажу мережі гіпермаркетів "О'КЕЙ" в Україні, повідомив директор естонської компанії Рауль Паруск.
"Протягом серпня ми плануємо завершити угоду із продажу мережі в Україні", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна".
При цьому Паруск не озвучив плановану суму угоди та потенційного покупця, пославшись на закритість цієї інформації до підписання всіх документів.
Відповідаючи на запитання агентства, чи буде мережа працювати на ринку України по завершенню угоди, він сказав, що "швидше всього ні".
У середині липня Паруск повідомляв про те, що проводилася інвентаризація та аудит гіпермаркетів в Україні.
Раніше компанія "Експерт-Капітал" прийняла рішення призупинити роботу всіх магазинів мережі, зокрема, у Києві, Харкові, Кривому Розі та Запоріжжі.
Компанія "О'кей-Україна" створена в 2005 році. Перший гіпермаркет відкритий восени 2007 року в Києві. У цей час мережа представлена чотирма гіпермаркетами: у Києві, Кривому Розі, Запоріжжі та Харкові. При цьому "О'кей-Україна" планувала в 2009 році відкрити п'ятий гіпермаркет мережі в Сімферополі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас