Президент Туркменії оголосив сувору догану голові "Туркменнафти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент Туркменії оголосив сувору догану голові "Туркменнафти"

Енергетика
706
Президент Туркменії Гурбангули Бердимухамедов оголосив сувору догану державному міністрові - голові держконцерну "Туркменнебіт" ("Туркменнафта") Ораздурди Хаджимирадову.
"Догана оголошена за незадовільне виконання службових обов'язків і серйозні недоліки, допущені в роботі", - говориться в розпорядженні глави держави, опублікованому в суботу в центральних газетах.
На засіданні уряду, що відбулося напередодні та транслювалося по туркменському телебаченню, віце-прем'єр Баймурад Ходжамухаммедов доповів про пророблену за сім місяців роботу в курованому ним нафтогазовому секторі та перебіг реалізації програми розвитку паливно-енергетичного комплексу Туркменії до 2015 року в цілому.
Торкаючись конкретних показників діяльності галузі, президент особливо зупинився на результатах роботи держконцерну "Туркменнафта", визнавши її незадовільною.
"Незважаючи на надавану державою підтримку, нафтова галузь усе ще не вийшла на задані рубежі розвитку, хоча для цього існують усі можливості", - заявив Бердимухамедов, адресувавши із цього приводу серйозні претензії голові концерну.
Глава держави також доручив голові Вищої контрольної палати Оразмирату Гурбанназарову провести комплексну перевірку діяльності концерну та виявити причини, що гальмують розвиток галузі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас