Скільки коштує стати сусідом Черновецького — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштує стати сусідом Черновецького

Нерухомість
1190
Особняки в селищі Козин, де живе мер Києва, сьогодні можна купити за $2,5 мільйони - це вдвічі дешевше, ніж торік - $5 мільйонів.
Триповерховий особняк недалеко від будинку Черновецьких знаходиться на ділянці 50 соток землі. Тут є невелике озеро з кам'яним містком і свій причал для яхт, біля якого стоять альтанки.
"Будинок продає дружина мого шефа. Якщо торгуватися, то кілька десятків тисяч точно скинемо", розповів продавець будинку. У будинку на 576 квадратних метрів, який стоїть на намитому острівці, є величезний спортзал і сауна.
Про сусідів, зокрема про мера Києва, який живе в цьому селищі в триповерховому особняку, продавець не став розповідати. Місцеві жителі, у свою чергу, можуть указати будинки, у яких живуть українські політики. Правда, більшість односельчан їх не розрізняють.
"Заходжу на пошту або в сільраду, бачу - обличчя знайоме, по телевізору бачив! А хто він, Бог його знає", говорить житель селища.
За словами жителів Козина, мер Черновецький скуповує землі селища.
"У місті людям дуже важко, а Черновецький у цей час землі в нас скуповує. Вони знаходяться прямо на виїзді з Козина, у лісі. Там зараз стоять білі одноповерхові будиночки", стверджує пенсіонерка, жителька селища. В оточенні мера цю інформацію не підтверджують.
Веселять сусідів також деякі звички мера.
"Леоніда Михайловича бачу частенько. Ранками він подовгу сидить на балконі в одній позі - чи то медитує, чи то молиться", - розповіла сусідка Черновецьких.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас