Путін: Конкуренція між Південним потоком і Nabucco вища, ніж між нафтопроводами Самсун-Джейхан і Бургас-Александруполіс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Конкуренція між Південним потоком і Nabucco вища, ніж між нафтопроводами Самсун-Джейхан і Бургас-Александруполіс

Енергетика
281
Конкуренція між проектами газопроводів "Південний потік" і Nabucco вища, ніж між проектами нафтопроводів Самсун-Джейхан і Бургас-Александруполіс, повідомив в Анкарі прем'єр-міністр РФ Володимир Путін.
"Південний потік" і Nabucco - конкурують, між ними конкуренція вища набагато, ніж між Самсун-Джейхан і Бургас-Александруполіс. Навіть будівництво "Південного потоку" не закриває Nabucco. На першому місці за пріоритетом в нас "Південний потік", - сказав Путін.
Путін відзначив, що сторони домовилися "про все". "Переговори йшли непросто, і навіть, можна сказати, складно. Наші турецькі друзі, а один з них стоїть поруч зі мною - складні переговорники. Ми знайшли розв'язки і компроміси із усіх питань", - сказав російський прем'єр.
У свою чергу прем'єр-міністр Туреччини Раджеп Ердоган відзначив, що дані проекти не є конкурентними. "Це своєрідне розширення асортиментів", - сказав він.
При цьому Ердоган підкреслив, що при реалізації проектів "ніхто не повинен відмовлятися від інвестиції".
"Фахівці прекрасно знають, які ресурси існують для цих проектів", - сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас