Незаможні кияни отримають щомісячну безготівкову допомогу на комуналку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Незаможні кияни отримають щомісячну безготівкову допомогу на комуналку

Казна та Політика
253
Столична влада затвердила розпорядження про надання щомісячної адресної безготівкової матеріальної допомоги окремим категоріям соціально незахищених верств населення у зв'язку з підвищенням тарифів на комунальні послуги, повідомляє прес-служба Київміськдержадміністрації.
"Цим документом визначені категорії соціально незахищених громадян, що мають право на щомісячну адресну безготівкову допомогу на комунальні послуги, у тому числі інваліди та учасники бойових дій в Афганістані, а також сім'ї загиблих у війні "афганців", - відзначила перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька.
За словами начальника Головного управління захисту населення КМДА Тетяни Костюренко, підставою для одержання такої допомоги є довідка, яку громадяни повинні надати в житлову організацію за місцем реєстрації до 1 вересня 2009 року.
За інформацією Головного управління захисту населення КМДА, з початку поточного року ветеранам і інвалідам бойових дій в Афганістані була надана адресна матеріальна допомога у зв'язку з регулюванням цін на хліб і хлібобулочні вироби (по 45 грн) і до окремих державних свят і видатних дат (від 75 до 100 грн кожному).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас