Уманський: НБУ на цьому тижні монетізує ОВДП, внесені до статутного фонду 3 комерційних банків для докапіталізації за участю держави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уманський: НБУ на цьому тижні монетізує ОВДП, внесені до статутного фонду 3 комерційних банків для докапіталізації за участю держави

Казна та Політика
517
Національний банк України на цьому тижні монетізує облігації внутрішньої державної позики, внесені до статутного фонду трьох комерційних банків для докапіталізації за участю держави.
Про це РБК-Україна повідомив в.о. міністра фінансів Ігор Уманський.
Уманський також повідомив, що найближчим часом уряд сподівається стати стороною переговорного процесу про залучення інвесторів у "Надра банк".
В той же час, за словами в.о. міністра фінансів, пасиви "Укрпромбанку" будуть переведені в інший банк. "НБУ пропонує, щоб це був Ощадбанк. Можливо. Можливо, це буде інший банк, наприклад, "Родовід Банк", - сказав Уманський.
В.о. міністра фінансів також повідомив, що уряд виплатили 512 млн дол. по єврооблігаціях 2004 року випуску. "Безпосередньо платіж був здійснений вчора, 4 серпня", - сказав Уманський.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас