Індекси в США виросли у вівторок на даних про продажі житла, ф'ючерси поступаються позиціями в середу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індекси в США виросли у вівторок на даних про продажі житла, ф'ючерси поступаються позиціями в середу

Фондовий ринок
77
Фондові індекси США виросли у вівторок четверту сесію поспіль на статданих про продажі житла, які звели нанівець побоювання інвесторів, що під час нещодавнього ралі американські папери невиправдано подорожчали, повідомило агентство Bloomberg.
Проте, на ф'ючерсному ринку в середу зберігається негатив: вересневий контракт на Dow Jones Industrial Average до 8:45 мск опустився на 0,17%, на Standard & Poor's 500 - 0,19%.
"Сьогоднішні новини не вплинули на фактори, які підтримували котирування в останні місяці, - важає представник Loomis Sayles & Co. Дін Галіс. - Caterpillar підтвердила довгостроковий прогноз, показники на ринку житла знову дещо підросли. Ми залишаємося оптимістами, що продовжує підтримувати зростання".
Вартість акцій провідного світового виробника дорожньо-будівельного встаткування Caterpillar Inc. підскочила на 6,1%, що стало найшвидшим зростанням у рамках Dow Jones Industrial Average, після оголошення про те, що чистий прибуток на акцію може досягти $10 до 2012 року.
Кількість незавершених угод купівлі-продажу житла в Сполучених Штатах Америки виросла п'ятий місяць поспіль у червні, за даними Національної асоціації ріелторів США.
Коефіцієнт відносини котирувань акцій, що входять у розрахунок S&P 500, до їхніх прибутків за останні 12 місяців, виріс у вівторок майже до максимуму за рік. З березня, коли був досягнутий мінімум 12 років, підйом індексу S&P 500 становить 49%.
Фінансові показники 76% компаній індексу S&P 500, які опублікували звітність за підсумками минулого кварталу, перевершили прогнози аналітиків.
Разом з тим прибутки компаній зі списку S&P 500 падали у квітні-червні восьмий квартал поспіль і у середньому скоротилися на 32%.
Прогноз чистого і операційного прибутку Cognizant Technology Solutions Corp., що виробляє консалтингові і комп'ютерні послуги, перевищив очікування аналітиків. Котирування цінних паперів компанії злетіли на 10%.
Підіндекс фінкомпаній S&P 500 додав у вівторок 2,1%, найбільш значимий внесок у зростання показника внесли банки Wells Fargo і JPMorgan.
Акції страховика бондів MBIA Inc. подорожчали на 29%, Bank of America Corp. - на 2,1%.
Вартість паперів PepsiCo Inc. виросла на 5,1% після того, як компанія погодилася докупити акції Pepsi Bottling Group Inc. і PepsiAmericas Inc. до 100% за $7,8 млрд. Акції Pepsi Bottling Group додали в ціні 8,5%.
Індекс Dow Jones Industrial Average за підсумками торгів піднявся на 33,63 пункту (0,36%), склавши 9320,19 пункту.
Standard & Poor's 500 за день підвищився на 3,02 пункту (0,3%) - до 1005,65 пункту.
Значення індексу Nasdaq Composite виросло у вівторок на 2,7 пункти (0,13%) - до 2011,31 пункту.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас