Барак Обама: Безробіття залишається головною проблемою для американців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Барак Обама: Безробіття залишається головною проблемою для американців

Казна та Політика
248
Президент США Барак Обама повідав країні чергові економічні новини. Він заявив, що ВВП у другому кварталі буде демонструвати зниження, а безробіття усе ще залишається величезною проблемою.
Виступаючи перед журналістами в Овальному кабінеті після зустрічі з філіппінським президентом Глорією Макапагалом Арройо, Обама сказав, що кредитна і банківська системи США стабілізувалися, і це гарний знак, що показує, що економіка відійшла від небезпечної межі. За його словами, "на ринках уже немає тієї паніки, яка була ще якийсь час тому".
Президент США відзначив, що в останні місяці темпи економічного зниження відчутно сповільнилися, однак він підозрює, що "втрата робочих місць усе ще буде головною проблемою для американців".
Обама запевнив, що уряд США "не заспокоїться доти, поки не побачить не тільки технічних поліпшень, як ВВП, але й реальних доказів того, що в американців є реальні перспективи роботи".
На закінчення своєї промови Обама сказав, що, незважаючи на прогнози багатьох скептиків, які передвіщали США другу Велику Депресію, ці страхи вже минули.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас