Учасник ринку: Фінансування капремонту доріг розпочнеться не раніше вересня 2009 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасник ринку: Фінансування капремонту доріг розпочнеться не раніше вересня 2009 р.

Казна та Політика
256
На бюджетне фінансування капітального ремонту, реконструкції та нового будівництва доріг можна чекати не раніше вересня 2009 р. Про це повідомив директор ТОВ "Дорожнє будівництво "Альтком" Ігор Карнаков, посилаючись на інформацію Мінфіну.
"Цього року різко впав імпорт автомобілів і комплектуючих, за рахунок доходів від якого планувалися бюджетні витрати на дороги, тому, за даними міністерства, грошей на ці цілі немає", - сказав І.Карнаков. Водночас, за його словами, Мінфін має намір найближчим часом зайнятися пошуком необхідних ресурсів. "Нам обіцяють, що цього року ми ще встигнемо попрацювати", - сказав І.Карнаков.
Глава компанії відзначив, що в питанні освоєння коштів багато що залежить від погоди і від виду робіт. "Якщо гроші виділять в листопаді - погано, в грудні - ще гірше, краще всього - в серпні-вересні", - сказав І.Карнаков.
Уряд розпорядженням від 15 квітня 2009 р. номер 418-р затвердив переліки доріг для будівництва, реконструкції та капітального ремонту в 2009 р. загальною вартістю бюджетного фінансування 6,3 млрд грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас