Тимошенко вважає, що економіка України починає поступово реанімуватися — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко вважає, що економіка України починає поступово реанімуватися

Казна та Політика
594
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що на сьогоднішній день можна зробити висновок, що економіка України починає поступово реанімуватися. Про це вона заявила, відкриваючи засідання Кабінету міністрів України. Підставою для такого висновку може слугувати, на думку Ю.Тимошенко, поступове поліпшення економічних показників, зокрема, збільшення промвиробництва в червні, у порівнянні із травнем, на 3,1%.
"Уже четвертий місяць ми спостерігаємо стабільне, крок за кроком невеликими темпами, але впевнене зростання обсягів промвиробництва в Україні. Це означає, що в нас є певні надії на те, що Україна вже пройшла найгірші часи впливу на свою економіку світової фінансової кризи, і починає потроху відновлювати і реанімувати свої економічні показники і свою економічну ситуацію", - сказала прем'єр-міністр.
Разом з тим Ю.Тимошенко підкреслила, що позитивним є також той факт, що в червні виробництво харчових продуктів в Україні виросло майже на 1%, у порівнянні із червнем минулого року.
Як повідомлялося, за даними Держкомстату, в Україні спад промислового виробництва в червні 2009 року, у порівнянні із червнем 2008 року, склав 27,5%. У січні-червні 2009 року, у порівнянні з аналогічним періодом 2008 року, спад промвиробництва склав 31,1%. У той же час, у червні 2009 року проти травня ц.р. зафіксовано зростання на рівні 3,1%.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас