Британські зірки і спортсмени виявились жертвами фінансової піраміди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські зірки і спортсмени виявились жертвами фінансової піраміди

Кримінал
724
Поп-зірка, телеакторка і провідні британські спортсмени виявилися вкладниками фінансової піраміди, створеної за типом піраміди Бернарда Медоффа. За даними поліції Лондона, більше 600 людей, які стали жертвами аферистів, втратили в цілому 80 млн. фунтів. Багато з них втратили всі свої заощадження.
Більше 600 заможних британців виявилися утягненими у фінансову піраміду. Багато з них дотепер не хочуть повірити в те, що хтось їх обібрав, пише "The Sun". Шахраї шукали своїх "клієнтів" в VIP-клубах і переконували їх скористатися своїми консультаційними послугами.
На даний момент поліція заморозила активи компанії Business Consulting International (BCI) і двох інших фірм John Anderson Consulting і Kenneth Peacock Consulting.
За даними слідчих, керівники цих фірм витрачали гроші вкладників на автомобілі люксових марок. У них було вилучено вісім автомобілів елітних марок загальною вартістю 800 тис. фунтів. Серед них – два феррарі і декілька бентлі. Частина коштів вкладників дотепер перебуває на рахунках у Дубаї.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас