Міністр спорту Польщі піде у відставку, якщо в PL 2012 знизять зарплату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр спорту Польщі піде у відставку, якщо в PL 2012 знизять зарплату

Казна та Політика
154
Міністр спорту Польщі Мирослав Джевецький заявив про намір подати у відставку у випадку зменшення зарплат керівників компанії PL 2012, що координує підготовку до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.
За даними газети Rzeczpospolita, М. Джевецький озвучив свій намір після того, як комісія польського Сейму з фізичної культури, спорту і туризму схвалила законодавчі зміни, згідно з якими топ-менеджери PL 2012 не можуть заробляти більше, ніж працівники на аналогічних посадах державних підприємств.
Газета відзначає, що депутати звернули увагу на проблему зарплат топ-менеджерів PL 2012 після того, як члени правління компанії призначили собі премію за минулий рік у розмірі близько 35 тис. дол. кожному. До складу правління входять троє осіб.
Зміни, прийняті профільною комісією, повинен затвердити Сейм. За неофіційним даними, М. Джевецький веде переговори із представниками Польської селянской партії (PSL), депутати якої підтримали зміни під час голосування в комісії, щоб вони відмовилися від їхнього затвердження.
PSL входить в урядову коаліцію з "Цивільною платформою".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас