Точка зору: Ситуація на вітчизняному фондовому ринку залишається невизначеною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Ситуація на вітчизняному фондовому ринку залишається невизначеною

Фондовий ринок
233
Ситуація на вітчизняному фондовому ринку поки залишається невизначеною. Таку думку висловив старший брокер торговельного відділу ЗАТ "Альтана Капітал" Олексій Рєпін.
За його словами, інвестори продовжують займати вичікувальну позицію. Завтра весь інтерес учасників ринків буде звернений до фінансових результатів діяльності Bank of America і General Electric, повідомив брокер. Головною ж подією дня, підкреслив він, стане оголошення даних Citigroup, відносно якого знову виникли чутки про можливе банкрутство.
Як вважає брокер, сьогодні зовнішнє тло сприяло продовженню зростання акцій українських компаній. Так, американські фондові індекси вчора помітно підросли, підйом фондових ринків спостерігався і на торгах в Азії, нагадав він.
О.Рєпін відзначив, що в першій половині четверга на українському фондовому ринку торги проходили переважно на рівнях закриття середи. Після обіду невелику підтримку ринок одержав після опублікування позитивної звітності JPMorgan, а також традиційної статистики допомоги у зв'язку з безробіттям США.
За інформацією брокера, найбільш активно на УБ торгувалися акції Єнакіївського металургійного заводу та "Укрнафти". У свою чергу, на ПФТС підвищеним попитом сьогодні користувалися акції "Західенерго", додав він.
О.Рєпін повідомив, що на Українській Біржі сьогодні було укладено 321 угоду на загальну суму 5,1 млн. грн. Лідерами за обсягами укладених угод були акції "Укрсоцбанку" (886,8 тис. грн.) і "Укрнафти" (859,7 тис. грн.), відзначив брокер. Він також сказав, що на ринку котирувань ПФТС було укладено 58 угод на загальну суму 7,1 млн. грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас