Огляд ринків: Квартальні звіти Goldman Sachs, Johnson & Johnson та Intel стали причиною оптимізму бірж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Огляд ринків: Квартальні звіти Goldman Sachs, Johnson & Johnson та Intel стали причиною оптимізму бірж

Фондовий ринок
209
Героєм Америки останніх двох днів стала фінансова корпорація Goldman Sachs, що викликала підйом усього ринку. Менш ніж через рік після отримання величезної позики від уряду і в умовах кризи, що потопила багато фінансових компаній, цей гігант зміг вийти на рекордний за всю історію свого існування прибуток.
Глава Goldman Sachs Ллойд Бланкфейн і його команда до кінця тижня можуть заслужено пити шампанське і ділитися секретами успіху: підвищення ризиків при трейдингу (у той час як конкуренти знижували) і нарощування обсягів андеррайтинга.
Акції компанії у вівторок уже практично не зростали - учасники ринку були так упевнені в гарних результатах, що вичерпали потенціал їхнього зростання вже в понеділок, а наступного дня спекулянти, заробивши, скидали акції. Індекси вже не піднімалися настільки стрімко, як вчора.
Важливі дані щодо динаміки рітейла в червні виявилися неоднозначними: з одного боку, вони більше, ніж прогноз, з іншого, якщо не рахувати продажі машин і бензину - менше.
З яскравих результатів маркет-мейкерів варто відзначити Intel - хоча компанія й залишилася в мінусі вперше за 22 роки через штрафи ЄС, справи в неї йдуть краще, ніж очікували аналітики, що й позначилося на зростанні акцій на 7% після закриття ринку.
За матеріалами:
Astrum
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас