Павленко: З нового року на "Олімпійський" пішло 150 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Павленко: З нового року на "Олімпійський" пішло 150 млн гривень

Казна та Політика
263
На реконструкції НСК "Олімпійський" за п'ять місяців 2009 року освоєно 150 млн. грн. Про це сьогодні повідомив журналістам міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко під час дня відкритих дверей спорткомплексу.
За його словами, станом на 4 червня поточного року за 2008-2009 роки освоєно 315 млн. 762 тис. 806 грн.
З 1 січня поточного року із цієї суми використано 150 млн. грн., а в цілому на цей рік на виконання будівельно-монтажних робіт, робіт із проектування передбачено 1 млрд. грн.
За словами головного інженера ХК "Київміськбуд" Олександра Галицького, з 1 млрд. грн. будівельно-монтажні роботи становлять 535 млн. грн. Він уточнив, що із цієї суми компанія виконала робіт на 150 млн. грн. До кінця року "Київміськбуд" планує виконати роботи на суму, що залишилася (385 млн. грн.).
Міністр відзначив, що передбачених коштів досить для проведення будівельно-монтажних робіт. "Думаю, вони будуть використані в повному обсязі", - додав він.
Павленко уточнив, що оплата відбувається по факту виконаних робіт. Він підкреслив, що кожний кошторис перевіряється трьома незалежними контрольними групами.
Нагадаємо, 22 червня ц.р. Кабінет міністрів України на своєму засіданні затвердив проект реконструкції НСК "Олімпійський".
За словами міністра з питань сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка, уряд повністю затвердив усі архітектурні, проектні частини реконструкції і будівництво нових споруд на НСК "Олімпійський". Він відзначив, що кошторисні показники затверджені на рівні раніше затвердженого кошторису під час розгляду техніко-економічного обґрунтування та становлять 2 млрд. 114 млн. грн.
Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з перевірки дотримання законодавства при проведенні реконструкції НСК "Олімпійський" заявляє про зловживання службовим становищем віце-прем'єр-міністра Івана Васюника, міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка та в. о. генерального директора НСК "Олімпійський" Дмитра Чернявського при проведенні реконструкції НСК.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас