Тимошенко не відкидає, що президент ветує новий Бюджетний кодекс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко не відкидає, що президент ветує новий Бюджетний кодекс

Казна та Політика
258
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко не виключає можливість ветування нової редакції Бюджетного кодексу президентом Віктором Ющенком.
"Можливо, він (новий Бюджетний кодекс – ред.) не буде підписаний сьогодні президентом України, тому що заважає політика, заважає боротьба за президентську посаду, амбіції", - сказала вона, виступаючи на урочистих зборах із приводу 10-річчя всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", у Києві у вівторок.
Вона знову заявила, що, незважаючи на таку можливість, уряд буде розробляти бюджет на 2010 рік на підставі норм нового кодексу.
Ю.Тимошенко не виключила можливість того, що цей бюджет не буде затверджений "роз'єднаною і дезорієнтованою Верховною Радою" цього року, відзначивши при цьому: "Ми приймемо його відразу після президентських виборів (у січні 2010 року - ІФ), і я переконана, що я його підпишу".
Як повідомлялося, Верховна Рада у вівторок, 23 червня, прийняла в новій редакції Бюджетний кодекс України.
За таке рішення проголосували 232 народні депутати з 436, що зареєструвалися. Закон підтримали 153 депутата фракції БЮТ, 33 - НУ-НС, 27 - комуністів і 19 депутатів Блоку Литвина. Не брали участь у голосуванні депутати фракції Партії регіонів, а також позафракційні депутати.
Згідно з Конституцією України, президент повинен підписати прийнятий Верховною Радою закон або повернути його в парламент протягом 15 днів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас