Банк "Аваль" в Одесі провів розіграш грошових призів серед пенсіонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Аваль" в Одесі провів розіграш грошових призів серед пенсіонерів

Фондовий ринок
89
Одеська обласна філія акціонерного поштово-пенсійного банку «Аваль» провела розіграш грошових призів серед пенсіонерів, що одержують пенсію у відділеннях АППБ «Аваль», 1 жовтня н.р. Про це повідомила прес-служба з посиланням на Одеську ОФ.
За інформацією Одеської обласної філії, серед пенсіонерів було розіграно 100 грошових призів. Як також повідомили в Одеській ОФ, святкова акція була присвячена Дню людей похилого віку і відкриттю в Одеській обласній філії нового відділу по обслуговуванню фізичних осіб (м. Одеса, вул. Садова, 9). Як стало відомо, у сучасному, комфортному приміщенні виявляється весь спектр послуг для населення. За інформацією Одеської обласної філії, особлива увага приділяється людям літнього віку.
Як повідомили в Одеській ОФ, на розіграші були присутні начальник керування Пенсійного фонду в м. Одесі А.Соловйов, заступник голови Міської ради ветеранів м. Одеси А.Ковбаса, начальник управління Пенсійного фонду в Жовтневому районі м. Одеси В.Сопега, а також пенсіонери-клієнти банку.
Як відзначили в Одеській обласній філії, відкликання пенсіонерів свідчать про те, що банк «Аваль» як і раніше займає лідируючі позиції на цьому ринку послуг, викликає довіру й асоціюється зі словами «надійність і стабільність».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас