Тимошенко допускає, що бюджет-2010 р. не буде прийнятий до кінця поточного року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко допускає, що бюджет-2010 р. не буде прийнятий до кінця поточного року

Казна та Політика
267
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко допускає, що бюджет на 2010 р. не буде прийнятий до кінця поточного року. Про це вона заявила сьогодні на всеукраїнській конференції Асоціації малих міст в м. Українка (Київська обл.
На думку Ю.Тимошенко, нинішнє блокування роботи Верховної Ради Партією регіонів має на меті не допустити нормальну працю парламенту до президентських виборів. За словами прем'єр-міністра, вимога Партії регіонів збільшити мінімальну зарплату і прожитковий мінімум приведуть до додаткових витрат з основного бюджету тільки в першому півріччі 2010 р. у розмірі 46 млрд грн., "у зв'язку з чим регіони повинні бути готові, що закон про бюджет не буде прийнятий в необхідний термін". Ю.Тимошенко також переконана, що без основного бюджету країна житиме максимум місяць.
"Який би Президент не прийшов, він підпише той бюджет, який буде готовий, оскільки йдеться про фінансування місцевого самоврядування", - заявила Ю.Тимошенко.
Прем'єр-міністр також звернулася до мерів з проханням підтримати рішення уряду розробляти бюджет-2010 р. виключно на основі прийнятого парламентом Бюджетного кодексу, незалежно від того чи буде він підписаний Президентом.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас