У США збанкрутували ще два банки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США збанкрутували ще два банки

Казна та Політика
1554
Американська Федеральна корпорація зі страхування внесків (Federal Deposit Insurance Corporation) 2 липня оголосила про банкрутство двох регіональних банків в Іллінойсі.
Таким чином, кількість банків, що збанкрутували в США з початку року, досягла 47, повідомляє CNNMoney.com.
Регулятори в Іллінойсі, де з початку року збанкрутувало вісім банків, у четвер закрили John Warner Bank і передали його під контроль FDIC. Усі вклади збанкрутілого банку переводяться в State Bank of Lincoln.
За даними на 30 квітня, активи банкрута становлять $70 млн., а загальна сума вкладів - близько $64 млн. Три відділення John Warner у п'ятницю відкриються як відділення State Bank of Lincoln, а клієнти банкрута автоматично стануть вкладниками State Bank of Lincoln.
У той же день регулятори штату закрили банк First State Bank of Winchester. Федеральні регулятори уклали угоду з банком First National Bank of Beardstown, у який перейдуть усі активи і вклади банкрута. За даними на 30 квітня, активи First State Bank of Winchester становили $36 млн., а загальна сума вкладів - близько $34 млн. Клієнти банкрута автоматично перейдуть у новий банк.
Вартість двох банкрутств для FDIC склала $16 млн. З початку року FDIC витратила на банківські банкрутства $11,96 млрд. у порівнянні з $17,6 млрд. за весь 2008 рік.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас