Сильний хід Ощадбанку в Одессі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сильний хід Ощадбанку в Одессі

Фондовий ринок
187
Одеське обласне управління Державного ощадного банку України запропонувало своїм клієнтам взяти участь в акції “Переказ від Ощадбанку”, - повідомила начальник управління Валентина Гордієнко.
За її словами, умови акції, оголошеної на період з 15 вересня по 15 грудня п.р., повинні зацікавити банківських клієнтів. Вона є цінною для них ось чим: будь-який клієнт, здійснивши на Одещині через Ощадбанк два перекази в національній валюті на загальну суму не менше 150 гривень, отримує можливість відправити третій переказ безкоштовно. А той, хто одержить у місцевій установі Ощадного банку два перекази в обсязі не менш ніж 150 гривень, за бажанням може без оплати стати володарем ощадбанківської пластикової картки VISA Electron.
Якщо банк прагне рухатися вперед у своєму розвитку, переконана Валентина Гордієнко, він повинен постійно вести пошук нових маркетингових ходів щодо позиціонування своїх послуг, які вигідні споживачам. Для тих, хто не знає, нагадаємо - при переказі готівкою до 1000 гривень на ім'я іншої фізичної особи клієнт в установах Ощадбанку сьогодні сплачує всього 2% від суми (але не менше 85 коп.). За переказ від 1000 до 50 000 грн. – 1%, понад 50 000 грн. – 0,5%. Відкривати рахунок в банку при цьому не треба. Про популярність цієї потрібної багатьом клієнтам послуги свідчать такі дані: якщо за весь минулий рік нею по Ощадному банку скористалися 58 тис. осіб, то лише за 8 місяців цього року банк вже обслужив понад 40 тис. клієнтів.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас