Податкова міліція вважає перебільшеною роль грального бізнесу у надходженнях у міськбюджет — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова міліція вважає перебільшеною роль грального бізнесу у надходженнях у міськбюджет

Казна та Політика
859
Податкова міліція Державної податкової адміністрації вважає перебільшеною роль грального бізнесу у надходженнях у державний бюджет. Про це в інтерв'ю виданню "Профіль" повідомив начальник Головного управління податкової міліції Геннадій Лісовий.
"Що стосується податкової користі від грального бізнесу, думаю, тут перебільшене його значення. І обсяг надходжень у бюджет, якщо порівнювати з нашим через нього головним болем, участю його в тіньовому бізнесі, лікуванням людей від ігроманії - зовсім невеликий", - підкреслив він.
Лісовий також підтримав ідею заборони грального бізнесу.
Як повідомляло агентство, 11 червня Верховна Рада подолала вето Президента Віктора Ющенка на закон про заборону грального бізнесу і 25 червня він набув чинності.
Ющенко ветував прийнятий 15 травня закон у зв'язку з тим, що на його думку, реалізація закону приведе до падіння ВВП на рівні 21%, держава зазнає значних додаткових фінансових збитків через недоодержання держбюджетом податкових надходжень від податків з юридичних і фізичних осіб - організаторів грального бізнесу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас