Баффет: Економіка США "позбавлена пружності" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Баффет: Економіка США "позбавлена пружності"

Казна та Політика
911
Інвестор-мільярдер Уоррен Баффет заявив в інтерв'ю телеканалу CNBC, що економіка США "позбавлена пружності", і її відновлення після рецесії зажадає часу, однак загрози дефляції не існує.
Баффет високо відгукнувся про зусилля адміністрації президента США Барака Обами і Федеральної резервної системи, спрямовані на пожвавлення ділової активності. "Вони роблять правильні речі, але щоб ці заходи подіяли, необхідний час, - сказав Баффет. - Не можна народити дитину за місяць, забезпечивши, що завагітніли дев'ять жінок".
Відповідаючи на запитання, чи, як і раніше, економіка лежить "у руїнах", як він висловився в лютому, Баффет сказав: "Боюся, що це так". Однак він додав, що його "зовсім не тривожить можливість дефляції", і підтвердив свою віру у фондову біржу, відзначивши, що бачить "привабливі можливості на 10 найближчих років".
На запитання, чи варто Обамі знову призначити Бена Бернанке головою ФРС у січні, коли мине його перебування на цій посаді, Баффет відповів: "Не знаю, яке рішення могло би бути кращим".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас