Американська банківська асоціація критикує план Обами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська банківська асоціація критикує план Обами

Казна та Політика
501
Найбільша в США банківська асоціація розкритикувала плани щодо створення відомства, що захищає права споживачів фінансових продуктів, назвавши цю ідею дорогою, суперечливою і бюрократичною, повідомляє Financial Times.
Створення цього відомства є одним із ключових пунктів реформи фінансового регулювання, запропонованої адміністрацією президента Барака Обами.
Едвард Йінглінг, що очолює Американську банківську асоціацію, заявив на засіданні комітету Палати Представників з фінансових послуг, що створення відомства, яке розривало б несумлінні продажі таких продуктів як кредитні картки та іпотеки, було б помилкою.
"Замість того, щоб заохотити банки, що не мають ніякого відношення до нинішніх проблем, пропонується створити додатковий шар регулювання, що відтягає ресурси, які можна було б направити на обслуговування споживачів, і послабляє конкурентні можливості дрібних банків", - сказав він.
Йінглінг додав, що створення нового відомства небезпечне розривом зв'язків між захистом споживачів і здоров'ям фінансових інститутів і при цьому вимагає від галузі грошей на утримання "ще однієї бюрократичної структури".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас