Денисова: Надходження в Пенсійний фонд в червні збільшились на 4,5% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Денисова: Надходження в Пенсійний фонд в червні збільшились на 4,5%

Казна та Політика
241
Міністр праці та соціальної політики України Людмила Денисова заявила, що план надходжень у Пенсійний фонд у червні 2009 року перевиконаний.
Про це вона заявила на брифінгу, повідомляє прес-служба Кабміну.
За її словами, план надходжень у Пенсійний фонд у червні виконаний на 105%, а в порівнянні із червнем минулого року - надходжень на 4,5% більше.
Міністр також повідомила, що зменшується заборгованість із заробітної плати. Так, на сьогодні, заборгованість на економічно активних підприємствах державної форми власності становить близько 100 млн. грн., включаючи і поточну заробітну плату.
За словами Денисової, зменшується і кількість безробітних в Україні. Зокрема, на обліку в центрах зайнятості на сьогодні перебуває 690 тисяч незайнятих громадян. "Це менше, ніж було на 1 листопада 2008 року, тому ситуація стабілізується", - підкреслила вона.
Вона повідомила про те, що вже реалізовуються антикризові заходи, запропоновані урядом. Наприклад, підприємству "Чернігівське Хімволокно" була надана допомога в розмірі 2,5 млн. грн., і 2 тисячі співробітників не стали безробітними.
Нагадаємо, учора Денисова повідомила про своєчасну виплату пенсій за червень 2009 року, які в сумі становлять 13,5 млрд. грн.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас