Парламенту України пропонується звільнити ще шість міністрів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Парламенту України пропонується звільнити ще шість міністрів

Казна та Політика
1118
У парламенті України зареєстровано шість постанов про звільнення міністрів, повідомив журналістів у вівторок глава регламентного комітету Олександр Єфремов.
За його словами, у парламенті було зареєстровано всього 7 проектів таких постанов, і одну з них - про звільнення Йосипа Вінського з посади міністра транспорту і зв'язку - було прийнято на засіданні парламенту у вівторок.
Зареєстровані постанови про звільнення міністрів юстиції Миколи Оніщука, освіти і науки Івана Вакарчука, культури Василя Вовкуна, промислової політики Володимира Новицького, внутрішніх справ Юрія Луценка і охорони здоров'я Василя Князевича.
Відповідаючи на запитання, чи буде фракція Партії регіонів голосувати за звільнення цих міністрів, Єфремов підкреслив, що фракція принципово не бере участі у формуванні уряду. "Однак щодо звільнення міністрів від займаної посади в кожному конкретному випадку ми ухвалюємо окреме рішення", - підкреслив він.
Депутат відзначив, що фракція Партії регіонів виступає ініціатором проекту постанови про звільнення Вакарчука. А якщо парламент вирішить розглядати проект постанови про звільнення Луценко, фракція підтримає таке рішення.
Єфремов також повідомив, що у випадку, якщо для звільнення Вакарчука не вистачить достатньої кількості голосів, фракція все-таки буде наполягати на розгляді цього питання в сесійній залі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас