Британський парламент може очолити жінка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британський парламент може очолити жінка

Казна та Політика
217
Колишня глава МЗС Великобританії Маргарет Бекетт на думку букмекерів є найбільш імовірним претендентом на посаду нового спікера Палати громад, повідомляє британська телерадіокорпорація "Бі-Бі-Сі" у понеділок.
Тим часом, один член парламенту від партії лейбористів уже звинуватив уряд у нав'язуванні Бекетт як свого кандидата. За словами Стівена Паунда, прихильники уряду навмисно "нахвалюють Маргарет Бекетт", він також заявив, що уряду варто "припинити робити це". Разом з тим, він відзначив, що, швидше за все, саме вона з десяти представлених кандидатур виграє за підсумками голосування, яке відбудеться у Вестмінстері в понеділок.
Члени Палати громад проведуть таємне голосування, щоб обрати нового спікера нижньої палати парламенту у зв'язку з вимушеною відставкою попереднього спікера Майкла Мартіна, який залишив свій пост через скандал з витратою парламентських коштів. Мартін став першим спікером за 300 років існування парламенту, який пішов у відставку під тиском громадської думки, відзначає "Бі-Бі-Сі".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас