Литвин закликає “Нашу Україну” приєднатися до більшості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин закликає “Нашу Україну” приєднатися до більшості

31
Голова Верховної Ради Володимир Литвин закликає блок партій "Наша Україна" приєднатися до створеної дев'яти фракціями більшості. Про це Литвин сказав на прес-конференції, повідомляють Українські Новини.
Литвин також сказав, що вважає високими шанси приєднання "Нашої України" до більшості. Він зазначив, що вступ "Нашої України" до більшості зможе стабілізувати політичну ситуацію в країні.
Литвин також сказав, що оголошене на минулому тижні створення більшості проходить зараз легалізацію в Раді (зокрема, на вступ до більшості подали заяву 230 депутатів). На його думку, поспішність, з якою дев'ять фракцій у Раді повідомляли про створення більшості, призвела до блокування роботи парламенту з боку опозиції.
Нагадаємо: фракції партії "Трудова Україна" і Партії промисловців та підприємців, "Регіони України", Соціал-демократичної партії (об'єднаної), Народно-демократичної партії, "Аграрії України", а також депутатські групи "Європейський вибір", "Народовладдя", "Демократичні ініціативи" та "Народний вибір" оголосили про створення більшості у Раді.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас