Проблемні банки: Де можна зняти гроші з картки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проблемні банки: Де можна зняти гроші з картки

Фінтех і Картки
3019
Банк Київ
У банку інкасовані банкомати змінюються щодня. Тому співробітниця фінустанови радить попередньо дзвонити на гарячу лінію і дізнаватися адреси заповнених банкоматів. Учора було заправлено 3 банкомата: на вул. Хрещатик, 24, вул. Братиславській, 52, і на території Києво-Печерської Лаври. Даних про наявність коштів у касах відділень в операторів гарячої лінії нема, таку інформацію потрібно уточнювати на місцях. Причому готівка не завжди є навіть у касах головного офісу. "Вранці там (у головному офісі) нічого не було. Спробуйте зателефонувати після обіду", - запропонувала дівчина. Щоденний ліміт по карткових рахунках установлено в розмірі 100 гривень.
Західінкомбанк
Банкомати Західінкомбанку дотепер не інкасуються, готівку видавали тільки в касах філій. Учора в київській філії гроші були, але співробітниця банку не могла спрогнозувати їхню наявність навіть на день наперед: "Сьогодні гроші ви можете забрати. Якщо вирішите приїхати завтра, то перед тим як виїжджати, краще уточніть по телефону, чи є кошти".
Укрпромбанк
Контакт-центр банку не надає ніякої інформації про те, де можна зняти готівку. Єдине місце, де, за даними персоналу банку, є гроші, - головний офіс. "На бульварі Лесі Українки сьогодні вранці були гроші. Іншу інформацію до колл-центру не доводять", - пояснила співробітниця. За її словами, про наявність коштів у касах або банкоматах можуть повідомити у відділеннях банку.
Надра Банк
Банк "Надра" - єдина із проблемних фінустанов, яка надає повну інформацію про наявність коштів у банкоматах на офіційному веб-сайті. Згідно із цими даними, станом на 17 червня в місті Києві було заправлено 11 банкоматів, а по всій Україні - 645. Крім того, у контакт-центрі запевнили, що готівка є й у касах відділень. "Можете підійти в будь-яке відділення. Гроші там є", - сказала співробітниця.
Максимальний щоденний ліміт на зняття готівки із платіжної картки банку - тисяча гривень, він може бути збільшений за дзвінком в контакт-центр до 2,5 тис. грн по операціях для клієнтів, що перебувають за кордоном при оплаті готелів, медичних послуг або квитків.
Родовід Банк
У колл-центрі фінустанови не володіють інформацією ні про інкасовані банкомати, ні про наявність грошей у касах відділень. Знімати кошти з карток радять у банках-партнерах: Укрсоцбанку, УкрСиббанку, Ощадбанку і банку "Фінанси та Кредит". На добу можна одержати не більше 100 гривень із зарплатної картки і 500 гривень - з пенсійної.
1 - Банк виплачує 20% депозиту вкладникам-пенсіонерам, сума депозиту яких не перевищує 10 тис. грн.
2 - За депозитними картками з банкоматів і в касі можна одержати 100 грн. на день, за іншими картками - 1000 грн.
3 - У повному обсязі видається тільки зарплата в головному офісі на вул. Б.Хмельницького, 16-22.
4 - З депозитних і зарплатних карток можна зняти 1000 грн., з пенсійних карток - 500 грн., з карткових рахунків, відкритих після 15 травня, зняти можна 15 тис.грн. у касі банку, і 3 тис. грн. у банкоматі.
5 - Відсотки за депозитами виплачуються в розмірі 250 грн. на місяць.
6 - Одержати зарплату можна в касі банку в розмірі 300 грн. на добу, пенсію - 500 грн., відсотки за вкладами виплачуються з лімітом 100 грн., $15 або 10 євро на тиждень по вкладах не більше 5 тис. грн.
7 - Зарплати виплачуються по 100 грн. на день, пенсії - по 500 грн. Відсоток по дійсних вкладах і внесках, термін яких минув після 16.03.09 - 1000 грн. на місяць із каси банку.
8 - Виплата відсотків за депозитами у гривні - 100 грн. на день, за доларовими депозитами - $100.
9 - Виплата 10-20% тіла депозиту здійснюється за умови переукладання депозитного договору на решту суми ще на півроку.
10 - Мораторій на задоволення вимог кредиторів не введений.
Дані комерційних банків (телефонне опитування), "Дело"
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас