Мінекономіки пропонує визначати вартість вимог Держкомрезерву, що виставляються на продаж, на основі ринкових цін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономіки пропонує визначати вартість вимог Держкомрезерву, що виставляються на продаж, на основі ринкових цін

Казна та Політика
124
Мінекономіки пропонує визначати вартість вимог Держкомрезерву, що виставляються на продаж, на основі ринкових цін. Про це повідомив сьогодні перший заступник глави відомства Сергій Романюк. За його словами, відповідні пропозиції Мінекономіки внесло на розгляд уряду.
С.Романюк нагадав, що 24 квітня 2007 р. Кабмін затвердив порядок продажу прав вимоги Держкомрезерву відносно повернення самовільно відчужених або неповернених (непоставлених) вчасно матеріальних цінностей державного резерву. Відповідно до цього документа вартість вимог, що виставляються, визначається виходячи з облікової ціни матеріальних цінностей, що знаходилися у розпорядженні Держкомрезерву.
За словами С.Романюка, в 2007-2008 рр. Держкомрезерв продав права вимоги відносно повернення самовільно відчужених або неповернених (непоставлених) вчасно матеріальних цінностей держрезерву на 58 млн грн. У 2009 р. права вимоги Держкомрезерву не були продані.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас