Ющенко занепокоєний затягуванням рекапіталізації банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко занепокоєний затягуванням рекапіталізації банків

Казна та Політика
708
Президент Віктор Ющенко стурбований затягуванням рекапіталізації банків. Про це він повідомив під час наради за участю керівництва Національного банку і комерційних банків.
"На жаль, до сьогоднішнього дня жодна операція з рекапіталізації не проведена... Ми довго запрягаємо коней. Необхідно прискорити проведення цих операцій", - сказав він.
Ющенко відзначив, що Кабмін ухвалив рішення щодо рекапіталізації 3 перших банків (Укргазбанк, "Київ", Родовід Банк), однак поки не почав реальних кроків з реалізації цього рішення.
Крім того, на думку Президента, рішення про рекапіталізацію усе ще не прийнято відносно Укрпромбанку і банку "Надра", які є більшими в порівнянні із трьома першими фінустановами, що рекапіталізуються.
"Рішення, яке прийнято урядом, прийнято відносно банків, які не роблять погоду", - сказав він.
Ющенко також висловився за якнайшвидший початок процесу входження держави в капітал перших трьох банків шляхом випуску облігацій внутрішньої держпозики.
Як повідомлялося, 10 червня Кабінет Міністрів затвердив остаточне рішення про рекапіталізацію за участю держави Укргазбанку, банку "Київ" і Родовід Банку.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас