Агентство США з міжнародного розвитку та банк "Надра" започаткували партнерські відносини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Агентство США з міжнародного розвитку та банк "Надра" започаткували партнерські відносини

Фондовий ринок
64
27 вересня 2002 року, директор місії Агентства США з міжнародного розвитку Кристофер Д.Кроулі та президент банку “Надра” Ігор Гіленко підписали угоду про надання кредитів “ Development Credit Authority”. Згідно з угодою уряд США гарантує відшкодування 50% ризику за наданими банком “Надра” позиками фермерам та постачальникам сільськогосподарського устаткування. Загальна сума позики на термін п’ять років складає 6 мільйонів доларів. Серед учасників церемонії підписання були присутні: Посол США в Україні Карлос Паскуаль, представники Асоціації банків України та інші особи з банківських установ.
Згадана угода має за мету утворення механізму розподілу кредитних ризиків та мобілізацію приватного підприємництва у фермерському секторі Української економіки. Програма має забезпечити критично необхідний капітал і можливості для власників земельних ділянок та фермерів.
Довідка: Агентство з міжнародного розвитку США починаючи з 1992 року надало технічної та гуманітарної допомоги на підтримку демократичних, економічних та соціальних перетворень в Україні більше ніж на 1,6 млрд. доларів США. На 1 вересня 2002 р. чисті активи банку «Надра» склали 1,20 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 938,42 млн. грн., депозити фізичних осіб – 530,40 млн. грн., депозити юридичних осіб – 164,34 млн. грн. Финансовий результат Банку - 3,02 млн. грн.
За матеріалами: Надра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас