МФБ відкриває Перше відділення у Львові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МФБ відкриває Перше відділення у Львові

Фондовий ринок
109
Перспективи кредитування приватного підприємництва в Західному регіоні України.
7 жовтня о 14-00 у Львові за адресою: вул. Городоцька, 33, відбудеться урочисте відкриття нового відділення ЗАТ “Мікрофінансовий Банк”. Після офіційного відкриття відділення керівництво Банку, Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні, представники місцевої та обласної влади проведуть коротку прес-конференцію, з приводу розвитку системи мікрокредитування в Україні та її регіонах та подальших планах діяльності Мікрофінансового Банку в Західному регіоні України.
Відділення банку дозволить розширити перелік послуг для приватних підприємців, підприємств малого та середнього бізнесу, для фізичних осіб. Особлива увага буде приділятися якісному розрахунково-касовому обслуговуванню клієнтів банку, просуванню сучасних банківських продуктів у сфері міжнародної торгівлі (банківські гарантії та акредитиви), різноманітним депозитним програмам.
Представництво Мікрофінансового Банку у Львові було відкрито у травні 2001 року. За цей період близько 750 приватних підприємців змогли отримати кредити та мікрокредити на загальну суму більше 3 500 000 доларів США. Сьогодні кредитний портфель банку складає понад 450 кредитів на суму приблизно 2 500 000 доларів США. Серед клієнтів банку представники різноманітних сфер бізнесу: виробництво та торгівля, будівництво та транспорт, сфера послуг та виробництво й переробка сільськогосподарської продукції. Кожного місяця близько 70 підприємців стають клієнтами банку та користуються його послугами на суму біля 200 000 доларів США. У серпні 2002 року представництво Мікрофінансового Банку у м. Львів було нагороджено відзнакою Львівській облдержадміністрації “За сприяння у розвитку малого бізнесу у Львівському регіоні”.
У найближчих планах Львівського відділення Мікрофінансового Банку розширення діяльності у Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій та Волинській областях.
За матеріалами:
ПроКредит Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас