Ослаблення спаду найбільш очевидно у США і Великобританії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ослаблення спаду найбільш очевидно у США і Великобританії

Казна та Політика
433
Світовий економічний спад слабшає найбільш очевидно в США і Великобританії, вважає колишній голова Федеральної резервної системи (ФРС) США Пол Волкер.
"Несподіване і тривожне падіння економічної активності, що почалося минулої осені, уповільнюється найбільш очевидно в США і Великобританії, імовірно, з невеликим відставанням - у єврозоні, і як і раніше менш ясно - у Японії", - наводить його слова агентство Bloomberg.
"Процес лікування фінансових ринків, схоже, іде своєю дорогою, - заявив Волкер. - Великі банки, компанії з гарним рейтингом і навіть деякі більш слабкі організації знаходять доступне фінансування на ринку".
"Для основної частини розвиненого світу складно уявити собі джерела сильного спонтанного зростання, - відзначив він. - У США, як і скрізь, навіть помірне зростання залишається залежним від сильних фінансових і грошових стимулів".
У цей час 81-річний Волкер очолює консультативну раду з питань відновлення економіки при президентові США Бараку Обамі. Він був головою ради керуючих ФРС із 1979 по 1987 рік, при президентах Джиммі Картері і Рональді Рейгані.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас