У Києві скоєно збройний напад на директора "Фармак" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві скоєно збройний напад на директора "Фармак"

Кримінал
4778
У Києві скоєно збройний напад на директора фармацевтичної фірми "Фармак". Як повідомили РБК-Україна в столичній міліції, напад був здійснений сьогодні, 9 червня, о 7:30 у Подільському районі.
Невідомий двічі вистрілив директорові "Фармака" у спину, коли вона виходила з будинку в приватному секторі на вул.Старицького. Зловмисник на місці події залишив скутер і шолом, через кілька сот метрів від місця нападу знайдений пістолет німецького виробництва калібру 5,6 мм. Жінка госпіталізована, порушена кримінальна справа. Серед версій, які опрацьовуються, - службова діяльність директора "Фармака".
ЗАТ "Фармак" є одним з найбільших в Україні виробників фармацевтичної продукції. Компанія випускає більше 150 найменувань лікарських препаратів. Близько 15% продукції "Фармака" експортується за межі України. В 2007 р. чистий прибуток компанії склав 39,43 млн грн.
Варто відзначити, що останнім часом у столиці спостерігається погіршення криміногенної ситуації. Зокрема 5 червня в ліфті житлового будинку був висаджений бізнесмен 1964 року народження, що був співзасновником однієї з охоронних фірм. За даними правоохоронців, саморобна бомба була вмонтована в переговорний аварійний пристрій зв'язку ліфта.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас