Вінський заявляє про нестачу коштів у спецфондах, з яких фінансуються транспортні проекти до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вінський заявляє про нестачу коштів у спецфондах, з яких фінансуються транспортні проекти до Євро-2012

Казна та Політика
167
В спецфондах, з яких фінансуються транспортні проекти в рамках підготовки до Євро-2012, не вистачає коштів. Про це міністр транспорту та зв"язку Йосип Вінський заявив сьогодні на засіданні ради з підготовки до Євро-2012, передає кореспондент РБК-Україна. За його словами, наповнення цих спецфондів є недостатнім, і тому це ставить під ризик фінансування програм підготовки до Євро-2012 в сфері розбудови транспортного сполучення.
Міністр звернувся до Президента України Віктора Ющенка з пропозицією фінансувати видатки його відомства в рамках підготовки до Євро-2012 не зі спеціальних фондів держбюджету, а з загального фонду держбюджету. За його словами, наповнення спецфонду з будівництва доріг складає 30%. Крім того, недофінансованим є спецфонд, прибутки до якого надходять від діяльності "Укрзалізниці" через зниження обсягів перевезень та запровадження пільгових тарифів для окремих категорій вантажів.
В.Ющенко в свою чергу підтримав таку пропозицію Й.Вінського. "Сподіватися на фінансування зі спецфондів немає можливості", - сказав глава держави.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас