Денисова сподівається на ліквідацію заборгованості по зарплаті на держпідприємствах до липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Денисова сподівається на ліквідацію заборгованості по зарплаті на держпідприємствах до липня

143
Міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова сподівається на ліквідацію заборгованості по заробітній платі на державних підприємствах до липня. Про це вона сказала на брифінгу.
"Я дуже сподіваюся на те, що виконання завдання, поставленого урядом, щодо ліквідації заборгованості по заробітній платі до 1 липня буде дійсно забезпечене", - сказала вона.
Денисова відзначила, що, за даними Державного комітету статистики, на 1 травня заборгованість по зарплаті скоротилася на 18,5%, або на 318 млн. гривень до 1 404,6 млн. гривень.
При цьому, за її словами, заборгованість по зарплаті в держсекторі скоротилася на 20,5%, або на 47,3 млн. гривень.
Міністр повідомила, що зараз заборгованість по зарплаті залишається на підприємствах, підлеглих Міністерству промислової політики, Міністерству оборони, Міністерству аграрної політики та Міністерству транспорту і зв'язку, однак вона постійно знижується.
Як повідомляло агентство, Денисова розраховувала на погашення заборгованості по заробітній платі на державних підприємствах до травня.
За її даними, заборгованість по зарплаті на держпідприємствах на 10 квітня становила 300 млн. гривень, а на 30 квітня -154 млн. гривень.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас