Міноборони має намір звернутися до суду у зв'язку з інформацією КРУ щодо корупції у відомстві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міноборони має намір звернутися до суду у зв'язку з інформацією КРУ щодо корупції у відомстві

231
Міністерство оборони України має намір звернутися до суду з позовом до Контрольно-ревізійного управління ( КРУ) у зв'язку з оприлюдненням неправдивої інформації щодо діяльності оборонного відомства, повідомив директор департаменту держзакупівель і ресурсного забезпечення Міноборони Василь Бартків.
"Думаю, що найкращий шлях – ми звернемося до суду і захистимо свою репутацію", - сказав він на нараді в Міноборони у вівторок.
В.Бартків назвав останні події навколо міністерства "масштабною провокацією з боку КРУ", а також демонстрацією того, як "на солдатській кухні можна наварити політичний капітал".
Чиновник Міноборони підкреслив, що інформація КРУ не відповідає дійсності, а при підрахунках вартості харчування військових "застосовувався примітивний підхід". Він пояснив, що складається враження, що КРУ брало інформацію не з документів відповідного департаменту Міноборони, а з інших невідомих джерел.
Крім того, за його словами, не проводилося таємне анкетування, про яке повідомляли представники КРУ.
Як повідомлялося, керівник Головного КРУ Микола Сивульский 20 травня на засіданні уряду заявив, що інформація щодо корупції в Міністерстві оборони в 2008 році підтвердилися.
Міністр оборони Юрій Єхануров вважає, що події, які відбувалися на засіданні уряду, знаходились виключно у політичній площині.
У свою чергу М.Сивульский 25 травня спростував обвинувачення в політичних мотивах перевірок Міністерства оборони України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас