Барак Обама впевнений у майбутньому General Motors — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Барак Обама впевнений у майбутньому General Motors

189
Після завершення реструктуризації автогігант General Motors знову повернеться до процвітання. Таку думку висловив президент США Барак Обама, відповідаючи на запитання журналістів. Американський лідер не уточнив, чи доведеться General Motors пройти через процедуру банкрутства, однак висловив упевненість у великому майбутньому компанії, передає Associated Press.
Обама відзначив, що його адміністрація має намір позбутися придбаних державою акцій автовиробника, як тільки це буде можливо. "Я, безумовно, певен, що General Motors знову стане сильною компанією, і ми маємо намір вийти з її капіталу відразу після відновлення економіки і завершення реструктуризації", - сказав американський президент.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що найбільший автоконцерн США General Motors одержав від американського уряду черговий кредит у розмірі $4 млрд. Таким чином, загальна сума урядової допомоги, зробленої концерну із грудня 2008 р., становить близько $19,4 млрд.
General Motors до 1 червня 2009 р. повинна завершити свою реструктуризацію. Вона припускає укладення угод із профспілками і кредиторами, а також закриття низки брендів і виробництв.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас