Фондові ринки Азії демонструють у п'ятницю різноспрямовану динаміку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фондові ринки Азії демонструють у п'ятницю різноспрямовану динаміку

Фондовий ринок
91
Фондові ринки Азії демонструють у п'ятницю різноспрямовану динаміку, повідомило агентство Bloomberg.
Акції фінкомпаній і підприємств сектору нерухомості дорожчають на рекомендаціях мільярдера Чі Ка-Шина інвестувати кошти в нерухомість.
Вартість паперів виробників електроніки і гірничовидобувних концернів падає на побоюваннях скорочення попиту.
Зведений фондовий індекс АТР MSCI Asia Pacific піднявся з відкриття торгів на 0,2%. З початку тижня показник виріс на 2,7%.
Японський індекс Nikkei 225 майже не змінився з відкриття торгів у п'ятницю, також як і гонконгський Hang Seng.
"Дотепер відновлення було наслідком двох факторів: відчуття, що гірше вже позаду, і поліпшення економічних показників, - говорить головний економіст T&D Asset Management Co. Такасі Камія. - Питання "на мільйон доларів" зараз полягає в тому, чи зможуть покращитися виробничі показники в США. Я в цьому сумніваюся".
Котирування акцій найбільшого девелопера світу за обсягом ринкової капіталізації Sun Hung Kai Properties Ltd. виросли на 3,3% на торгах у Гонконгу після того, як Чі Ка-Шин завірив, що інвестиції в нерухомість "обов'язково принесуть доход" у найближчі 3-4 року.
Ціна паперів японського виробника електроніки Sony опустилася на 1,4% на тлі зростання курсу ієни до долара до максимуму за 2 місяця.
Акції провідної гірничовидобувної компанії світу BHP Billiton Ltd. подешевшали на 2,2% на тлі падіння вартості міді та нафти на торгах у четвер.
Курс цінних паперів найбільшого австралійського виробника золота Newcrest Mining Ltd. піднявся на 1,5% на збільшенні попиту на дорогоцінні метали.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас