JPMorgan: Акції авіакомпаній Європи є надзвичайно привабливими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

JPMorgan: Акції авіакомпаній Європи є надзвичайно привабливими

Фондовий ринок
198
Лондонські аналітики JPMorgan Chase & Co. вважають, що авіаційна галузь Європи "надзвичайно приваблива", оскільки темпи зростання акцій авіаперевізників відстали від решти ринку під час ралі, що почалося в березні.
Крім того, авіація починає показувати ознаки відновлення, наводить думку експертів агентство Bloomberg.
На закриття торгів 20 травня підйом галузевого індексу MSCI Europe Airlines становив 24% з мінімуму цього року, зафіксованого 9 березня. У той же час зростання MSCI Europe Small Cap за цей період злетіло на 44%.
JPMorgan назвав у числі інвестиційно привабливих компаній Deutsche Lufthansa, British Airways і Air France-klm - три найбільші авіаперевізників регіону.
"Авіакомпанії - королівська коштовність серед галузей у цей час, - заявили аналітики. - Хоча ми впевнені, що до фундаментального відновлення авіаційної галузі пройдуть місяці, однак останні дані вже почали показувати послідовне поліпшення".
Так, компанія BAA Ltd., власник найбільшого в Європі аеропорту, минулого тижня повідомила про те, що у квітні зниження кількості пасажирів склало всього 2,3% відносно того ж місяця минулого року, у той час як у березні падіння дорівнювало 11%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас