"Газпром" і Total вважають існуючу ціну нафти несправедливою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром" і Total вважають існуючу ціну нафти несправедливою

Енергетика
329
Російський "Газпром" і французька Total вважають існуючу ціну нафти несправедливою і такою, що стримує розвиток нових проектів, говориться в повідомленні російського газового холдингу.
У Москві відбулася робоча зустріч голови правління "Газпрому" Олексія Міллера і виконавчого директора концерну Total Крістофа де Маржері, на якій обговорювалися стан і перспективи розвитку взаємовигідного співробітництва в сфері маркетингу та збуту зрідженого природного газу (ЗПГ).
"Особлива увага була приділена поточному стану світового ринку вуглеводнів, у тому числі питанням ціноутворення. Була висловлена єдина думка, що поточні ціни на нафту не відображають її справедливої вартості і є стримуючим чинником для розвитку нових проектів", – говориться в повідомленні.
Міллер і де Маржері також обговорили основні питання реалізації першої фази проекту освоєння Штокмановського газоконденсатного родовища, у тому числі програму робіт на період до прийняття остаточного інвестиційного рішення. Сторони позитивно оцінили роботу компанії спеціального призначення Shtokman Development AG, пов'язану з підготовкою початкового технічного проектування і ТЕО проекту.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас