Єхануров: Коли мене звільнять, я багато чого розповім — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єхануров: Коли мене звільнять, я багато чого розповім

6334
Завтра міністр оборони України Юрій Єхануров планує зустрітися із Президентом Віктором Ющенком і дати пояснення щодо звинувачень КРУ та прем'єр-міністра на адресу Міноборони. Про це сам міністр повідомив сьогодні журналістам у КМУ.
"12 травня був написаний акт за всіма бюрократичними традиціями. Дається 10 днів на те, щоб відповісти після цього по кожному рядку, робиться аналіз, а потім документ буде направлений керівництву і воно ухвалить рішення. Тут дуже швидко потрібно сфабрикувати цей документ", - сказав Ю.Єхануров.
Він також відзначив, що коли був призначений міністром оборони, то в той же день написав заяву про призупинення політичної діяльності.
"Це питання перебуває в площині політичних розбірок. Я не можу коментувати це рішення зараз, коли мене звільнять, то багато чого наговорю", - відзначив він. Рішення прем'єр-міністра України просити Президента про звільнення міністра оборони, на думку Ю.Єханурова, є відповіддю Тимошенко на те, що він не голосував за її призначення.
"Я думаю, що це гідна відповідь", - сказав він.
Ю.Єхануров також повідомив, що зараз зареєстровано кілька постанов про звільнення з міністерських посад.
Нагадаємо, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко вирішила звернутися до Президента України Віктора Ющенка із проханням подати у Верховну Раду пропозиції на звільнення міністра оборони Юрія Єханурова.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас