Путін пообіцяв подальшу допомогу російським банкам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін пообіцяв подальшу допомогу російським банкам

262
Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін заявив, що уряд і далі буде допомагати російській фінансово-кредитній системі, і розраховує на відповідні кроки з розвитку кредитування економіки та бізнесу.
"Держава надавала і буде надавати вітчизняній фінансово-кредитній системі необхідну підтримку. У свою чергу, розраховуємо на дієві кроки з розвитку кредитування реального сектору економіки, малого і середнього бізнесу, громадян країни", - говориться у привітанні прем'єра делегатам і гостям XXIV Річних загальних зборів Асоціації регіональних банків РФ.
Важливо також забезпечити поступальний розвиток самих банківських інститутів, підвищення доступності і якості їх послуг, відзначається в документі, розміщеному на урядовому сайті.
"Сьогоднішні непрості умови, викликані наслідками глобальної фінансової кризи, висувають підвищені вимоги до ефективності роботи всього банківського співтовариства Росії", - пише Путін.
Асоціація регіональних банків об'єднує більше чотирьохсот банків і організацій банківського сектору, які активно діють у регіонах Росії.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас