Тимошенко: КРУ перевірить всі міністерства і відомства на предмет можливої корупції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: КРУ перевірить всі міністерства і відомства на предмет можливої корупції

297
Головне контрольно-ревізійне управління перевірить усі міністерства та відомства на предмет можливої корупції. Про це сьогодні на засіданні Кабінету міністрів заявила прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко.
"Коли я заступала на посаду прем'єр-міністра, я чітко сказала: усе, що стосується корупції органів влади, які належать до уряду, я буду поводитися жорстко, незалежно від того, у яких партійних рядах перебувають ті чи інші міністри, як і від кого вони прийшли в уряд. Я в цьому буду послідовною", - сказала Ю.Тимошенко.
Прем'єр-міністр повідомила, що уряд доручив Контрольно-ревізійному управлінню та Уповноваженому уряду з боротьби з корупцією перевірити на предмет можливої корупції діяльність усіх міністерств і відомств в 2008 році.
"Прийшов час перевірити за 2008 рік, у яких міністерствах і відомствах у нас є хоча б натяк на корупцію. Це означає, що, можливо, закупалися матеріали і товари за завищеними цінами, розбазарювалася державна власність, землі. Контрольно-ревізійне управління буде перевіряти кожне міністерство по 2008 році, кожного чиновника, і висновки будуть робитися чітко та жорстко", - підкреслив глава уряду.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас