Porsche наполягає на продовженні переговорів з Volkswagen — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Porsche наполягає на продовженні переговорів з Volkswagen

Фондовий ринок
410
Власники Porsche учора, 18 травня, наполягли на поновленні переговорів про злиття з Volkswagen. У цей же час тисячі працівників Porsche вийшли на акцію протесту проти дій голови VW Фердинанда Пиха.
Джерела, знайомі із ситуацією, заявляють, що на цьому тижні сім'ї Порше і Пих повернуться до переговорів. "Сім'ям доведеться дійти згоди по основних принципах подальших переговорів. На цій основі переговори можуть бути відновлені", - заявило джерело, близьке до власників Porsche.
Нагадаємо, у понеділок представники VW заявили, що переговори про злиття з Porsche відкладені на "невизначений період часу". "Перш ніж ми зможемо відновити переговори, потрібно, щоб Porsche зайняла більш конструктивну позицію", - повідомив представник VW Пейк фон Бестенбостель.
Однак в Porsche заявляють, що скасований тільки черговий раунд переговорів.
Нагадаємо, 7 травня автокомпанії Volkswagen і Porsche оголосили про плани щодо злиття, яке стане завершенням 3,5-річної історії переговорів двох компаній, і допоможе врятувати Porsche від неминучого банкрутства. Після зустрічі власників і посадових осіб Porsche і VW у Зальцбурзі, представники сім'ї Порш погодилися створити "інтегровану автовиробничу компанію", яка об'єднає під одним дахом до 10 торговельних марок. При цьому, згідно із планами VW, головою об'єднаного автоконцерну може стати нинішній голова правління Volkswagen Group Мартін Вінтеркорн.
Однак 16 травня Вольфганг Порше, голова наглядової ради Porsche, заявив, що компанія не буде продана Volkswagen.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас